Partners

"İngiltere ve Ukrayna’da faaliyet gösteren Do-IT solutions   ve Green Lojistik Danışmanlık  İş  operasyon süreçlerini kolaylaştırmak için  partnership anlaşması imzaladı  !

 
Mart  1, 2018 

Do-IT çözümleri ve Green Lojistik Danışmanlık   bugün, iş geliştirme deneyimi, özellikle de sosyal medya pazarlama IT ve lojistik çözümleri arasındaki alışverişi  kolaylaştırmak için iki geliştirme ortamı arasında bir ortaklık kurulduğunu  açıkladı.

Do-IT, iş süreçlerini kolaylaştırarak giderleri düşürmek isteyen firmalara  destek  olur, ancak aynı zamanda profesyonel ekibi ile  en kaliteli ve son teknoloji yazılım ürünlerini üretir. Do-IT her projeyi bir iş ortaklığı olarak görür . Her zaman ihtiyacınız olanı sunar ve tam takım halinde çalışır.  Sizinle birlikte çalışır.

Do-IT ekibi, yetenekli bir dış kaynak ortağıdır , kurumsal  mobil yazılım çözümleri geliştirmek için teknoloji , endüstri bilgisi ve uzmanlığını kullanmaktadır. Yazılım teknolojisi uzmanlığı Do-IT'nin aşağıdaki şekilde  özel yazılım geliştirme hizmetleri sunmasını sağlar:

-  Yeni uygulama geliştirme (mevcut uygulamalarla entegrasyon dahil),

-  Yeni teknolojilere geçiş veya mevcut uygulamaların mobil versiyonu oluşturma,

-  Mevcut uygulamalar için özelleştirme.

Do-IT ekibi, zamanında, bütçenize uygun ve yüksek kalitede  hizmet sunmak amacıyla  her proje için en uygun  yeni yönetim ve yazılım geliştirme yöntemlerini kullanır , pratik bir ortamda geliştirir ve sunar.

Do-IT çözümleri Türk firmalarına  aşağıdaki konularda çözüm sunacaktır :

- Lojistik firmaları için uygulamalar         

- Gayrimenkul danışmanlık ve yönetimi uygulamaları

- Mali ve Ticari uygulamalar       

- İK Şirketler için uygulamalar         

- Pazarlama ve Reklamcılık uygulamaları

Do - IT - solutions CEO‘su  Oleksiy Nagatkin ; "Do-IT çözümleri ile Green  Lojistik Danışmanlık arasındaki ortaklığın Türk firmalarına  güçlü destek sağlayacağını  duyurmaktan mutluluk duyarız" dedi. 

Green  Lojistik Danışmanlık  A.Ş. , Tedarik Zinciri Yönetimi, eko-verimli taşımacılık ve lojistik yönetimi, politika oluşturma , enerji ve yakıt yönetimi, işbirlikçi network geliştirme ve sürdürülebilir tedarik zinciri baştan sona lojistik sistemleri yenileme  konularında şirketlere ve yabancı yatırımcılara danışmanlık hizmeti veren bir İzmir merkezli danışmanlık firmasıdır.

Ayrıca, www.depokirala.com 'da kiralık veya satılık depoların Tükiyedeki en büyük veritabanını da oluşturmaktadır.  Müşterilerimiz küçük ve orta ölçekli işletmeler, lojistik hizmet sağlayıcılar, lojistik fonksiyonlara sahip şirketler, girişimciler ve lojistik yatırımcıları kapsar . Lojistik hizmet sağlayıcılarının yanı sıra perakende ve otomotiv sektörleri de dahil olmak üzere bir dizi firmaya yüksek kalite, pratik lojistik çözümler sunuyoruz "dedi.  Green Lojistik Danışmanlığı ve Do-IT çözümlerinin ortaklığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.greenlojistik.com.tr ve www.do-it-solutions.com adresini ziyaret edin.





partner green logistic consultant group
Green Lojistik Danışmanlığı The Green Logistics Consultants Group partneridir.


www.greenlogisticsconsultants.com


The Green Logistics Consultants Group, yerel ve ulusal devletlerin tedarik zinciri veya nakliye altyapısı konularında sosyo-çevresel performanslarını geliştirebilecekleri genel veya belli uzmanlık alanlarına sahip, uluslararası işbirliği yapan  çeşitli ülkelerdeki  Lojistik danışmanlık  firmalarından  oluşan bir networktür.

Danışmanlarımız  müşterilerini ve yöresel ve ulusal yönetimleri  yeşil lojistik projeleri veya sürdürülebilir tedarik zinciri ve enerji ve eko-verimli nakliye altyapısı geliştirme konusunda yönlendirir ve desteklerler.

The Green Logistics Consultants Group, çerçevesinde biz çevresel tedarik zinciri bilgileri, kılavuz  dökümanları ve ölçüm uygulamalarını  paylaşırız. En son bilgiye, teknolojiye ve en iyi uygulama  yöntemlerine, ölçüm, teklif ve değerlendirme yapıp gerçekçi eko-verimli tedarik zinciri projelerine yön verecek yöntem ve metodlara  sahibiz.

Akreditasyon istiyorum