Ekibimiz

Müşterimizin gereksinimlerine odaklanmış, kuvvetli lojistik ve yönetim geçmişi olan deneyimli, profesyonel danışmanlardan oluşan bir ekibiz. Partnerlerimiz ve danışmanlarımızın bir çoğu farklı şirketlerde  üst düzey yönetici olarak çalışıp ayrıntılı operasyonlar yürütmüşlerdir. İlk baştaki analizden uygulamaya ve sonuçları denetlemeye kadar proje oluşturma ve yönetme konusunda uzmanız ve destek sağlayabiliriz.

osman doğrucuOSMAN DOĞRUCU
Osman Doğrucu  Hacettepe Üniversitesi  Gıda Mühendisliği mezunu  olup uzun yıllar özellikle perakende sektöründe PınarEt, Maret ,Migros, Gima, Tescokipa, Reysaş  gibi şirketlerde 20 yılı aşkın sürede bir çok dağıtım merkezinin kurulum ve işletmesinde rol almıştır.
Osman Doğrucu Soğuk zincir konferansı, Lütfi Kırdar Tedarik Zinciri Konferansları, Berlin 2010  Supply Chain Konferansı gibi Lojistik konulu toplantılarda konuşmacı olarak yer almış ayrıca İngiltere, Fransa , Slovakya, Macaristan, Güney Kore ve Polonya da birçok dağıtım merkezinde  incelemeler yapan Osman Doğrucu  240 000 m2 alan üzerine 50 000 m2 kapalı alan kurulu 550 kişinin çalıştığı günde  ortalama 100 000 kolinin sevkedildiği   yaklaşık 130 mağazaya hizmet eden, kendi filosunu yöneten  50 milyon dolar yatırım maliyetli Tescokipa dağıtım merkezini  sıfırdan kurmuş ve 5 yıl yönetmiştir.
Osman Doğrucu  uzun yıllar edindiği lojistik tecrübesini geçtiğimiz yıl  İzmir Ekonomi Üniversitesinin Lojistik yönetimi bölümünde Master öğrencilerine Depo yönetimi Sistemi  (WMS)  ve Proje yönetimi dersi vererek genişletmiş olup halen ilgili bölümün lojistik projelerinde sanayi danışmanlığı yapmakta ve ELODER Ege Lojistik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinide sürdürmektedir.

 

 ece doğrucuECE DOĞRUCU
Şirket ortağı, İngilizce ve  İtalyanca bilen ve orta seviyede Fransızca ve Arapça bilgisi olan Ece Doğrucu, Koç Özel Lisesi'ni bitirmiş, daha sonra tam burs kazanarak ABD’de New York'ta  Vassar College'da Uluslararası İlişkiler ve İtalyanca Edebiyatı konularında lisans eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra ABD'den Maguire Bursu'nu kazanarak Londra'daki University College London'da İnsan Hakları konulu Master derecesini tamamlamıştır. Bu süre içerisinde çeviri, sivil toplum örgütleri, festival organizasyonu ve satış alanlarında çeşitli işlerde çalışmıştır.Halen Londra da yaşayan Ece Doğrucu  Green Lojistik  Danışmanlık şirketinin yurt dışı desteklerinin sağlanmasında rol almaktadır


   
HAKAN KARSLIOĞLU
Radford University, ABD'den mezun olduktan sonra İstanbul'a döndü ve bir ithalatçı firmanın satış departmanında çalışmaya başladı. Daha sonra perakende sektörüne geçip Metro C&C, Real ve Tesco, gibi uluslararası şirketlerde çalıştı. Ermat gibi otomotiv firmalarında otomotiv satınalma deneyimini geliştirdikten sonra  son derece, rekabetçi piyasalarda ve sanayilerde satın alma, kategori yönetimi ve gelir artışı alanlarında kıdemli perakende direktörü ve sonuç üreten üst düzey yönetici olarak 25 yılı aşkın deneyim ve tecrübeye sahip olan Hakan Karslıoğlu planlama, yürütme  ve  liderlik etme yetenekleriyle belirlenen iş hedeflerine bir an önce ulaşmak için iş ortakları ile uyumlu çalışmak, mükemmel ekip oluşturma  becerileri, stratejik planlama, liderlik, alan bilgisi ve tecrübeyi etkin bir şekilde birleştirerek, hedeflere sürekli katkıda bulunma konularında yüksek deneyimiyle Satınalma ve Tedarik zinciri alanlarında katkılarını sürdürmektedir. Evli ve iki çocuklu Hakan Karslıoğlu stress ve baskı altındayken de mizah duygunu korumayı başarabilme özelliği ön plana çıkmaktadır.

 

M.Elif AkalM.ELİF AKAL
14 sene perakende sektöründe lojistik hizmet alan Gima, Carrefour ve Real,-hipermarketlerinde lojistik ve tedarik zinciri yöneticiliği yaptıktan sonra, son 1 senedir de Horoz Lojistik Depolama ve Entegre Lojistik Satış Direktörü olarak görev yapmış ve Lojistik servis sağlayıcı tarafında da tecrübe edinmiştir. Operasyonel ve yönetimsel alanlarda hem şirket birleşmeleri, hem yeni tedarik zinciri yapılandırılmalarında görev alma şansına sahip olan M.Elif Akal, aslen Gıda Mühendisi olup, 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur.




Damla AkgünerDAMLA AKGÜNER
Damla Akgüner 2008 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesi'den mezun oldu. Öğrenci değişim programı kapsamında gittiği Almanya'da 2009 yılında Mannheim Üniversitesi'nde İşletme dalında Lisans eğitimine başladı ve 2012 yılında mezun oldu. Tedarik zinciri danışmanlığı alanında Almanya'da BrainNet firması ile çalıştı. Ardından Amerika Birleşik Devletleri'nde Karcher North America firmasının finans depertmanında analist olarak görev aldı. Damla Akgüner proje analizi ve takibinden konularında çalışmaktadır. İleri seviyede Almanca ve ingilizce bilmektedir.




cetin özekÇETİN ÖZEK

İktisat Fakültesi ve Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun olup 26 yıllık iş tecrübesine sahiptir. 2002 yılından beri lojistik sektörü yöneticisidir. Çetin Özek sektörde depo, dağıtım merkezi ve filo yönetimi üzerine önemli deneyimler edinmiştir.
Sırasıyla Hellmann Worlwide Logistics, Dia-SA Marketleri(Carrefour Grup),Gates Corporation, Reysaş Lojistik, Green Lojistik Danışmanlık gibi şirketlerde yönetici olarak çalıştı. Bazı şirketlerde kurucu yöneticilik misyonu da yüklendi.
            *DIASA  bünyesinde  İstanbul  ve İzmir lojistik merkezi kurulumlarında görev aldı.
            *Gates Ege Serbest Bölge depolarının kurulum aşamasında depolar koordinatörüydü.
            *Reysaş Lojistik'te Phillip Morris ve JTI Türkiye makro dağıtım operasyonlarını yönetti.
            *Reysaş GYO Ege Bölge Lojistik Merkezinin inşaat dahil tüm kurulum süreçlerini organize etti.
             2014-Devam Ege Lojistik Derneği kurucu üye.(ELODER)
             2015-2016    Ekonomi Üniversitesi lojistik Bölümünde bitirme projesi grup yönetimi. Konu WMS. 
             2012-2013    Gediz Üniversitesiinde Lojistik Bölümü Danışma Kurulu üyeliği ve Depo yönetimi dersi öğretmenliği.

eyüp osman şahinEYÜP OSMAN ŞAHİN
Eyüp Osman Şahin, 01.05.1955 yılında Ordu'da doğan Eyüp Osman ŞAHİN, 1980 yılında H.Ü.Fen Fakültesi İstatistik bölümünden mezun oldu.
1980:BANKER KASTELLİ de programcı olarak iş hayatına başladı.
1983:OTO-YOL SANAYİBilgi İşlem Şefi,
1987:NASAŞ ALİMÜNYUM SANAYİ-Sistem Tasarım ve Araştırma Şefi
1990:DERİMOD-Bilgi İşlem Müdürü,
1992:MİGROS- Bilgi İşlem Müdür Yardımcısı,
1998-GİMA-Bilgi Teknolojileri Grup Müdürü,
2006-2008:ŞARMAN Mutfak ve Banyo Aksesuarları- Genel Koordinatör olarak çalışmıştır.
2006-2014 yılında eş zamanlı EFOR,BAREM,ARDAŞ,ALPARK,KENTSHOP,TEKSÜT,GYMNASIUM Spor Merkezi,KAHVALTI DİYARI,FRESKO REKLAM,FODA MAKİNA firmalarına Teknoloji ve Süreç İyileştirme Danışmanlığı yaptı.
Nisan 2014-Şubat 2015- Türkmenistan/Aşgabat KAMİL MARKET Bilgi Teknolojileri Direktörü olarak görev yaptı.
Mart 2016 - Ağustos 2016 KİM MARKET-Teknoloji ve Süreç İyileştirme Danışmanı olarak çalıştı
Eylül 2015- Eylül 2017- Okan Üniversitesi MYO kadrosuna akademisyen olarak katıldı.
-Perakende Yönetimi, Tedarik Zinciri ve Stok Yönetimi, Şatış Yönetimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi dersleri vermiştir.
Temmuz 2018- Teknoloji ve Süreç İyileştirme Danışmanı olarak KAĞAN PARFÜMLERİ Mağaza Zincirinde çalışmaya başladı.
GS Kongre Üyesi, İstatistik Mezunları Derneği Üyesi, HÜMED Hacettepe Üniversitesi Mezunları Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, KAVSEV Huzurevi Gönüllüsü ve Türkiye Bilişim Derneği Üyesidir.Evili ve iki kız çocuk babasıdır.

 

eyüp osman şahinSADIK AKYAR

Sadık AKYAR, TSK’den 2014 yılında kendi isteği ile Kurmay Albay rütbesi ile emekli olmuştur. TSK’de yurtiçi, yurtdışı ve NATO’da harekat ve lojistik görevlerinde bulunmuş, Modernizasyon projeleri (JSF, MİLGEM, ALTAY, İHA, Tekerlekli Araç vb) Kaynak yönetimi, FMS ve NSPA alımları gibi konuların üst düzey yöneticiliğini yapmıştır.

Emekli olmasını müteakip Green Lojistik Danışmanlık bünyesinde Uluslararası Projelerin yönetimlerinde görev almıştır. Bunlar arasında bir akaryakıt firması (BM akaryakıt ihalesi) ve U-Project/Ankara firmaları bulunmaktadır.  Aşağıda belirtilen uzmanlık alanlarında uluslararası danışmanlık vermeye devam etmektedir.

-Uluslararası Ticaret ve İş Gelişimi,-Uluslararası İhale ve Kontrat Yönetimi,-Uluslararası Fuar Katılım ve Yönetimi, -      Savunma Sanayii,-Üst Düzey Toplantı Yönetimi ve Katılımı,-Blockchain Teknoloji Çözümleri (Yerli ve Yabancı Partnerlerimizle birlikte)

Halen KKTC Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğretim üyeliği görevine devam eden Sadık AKYAR iyi derecede  İngilizce ve  Fransızca bilmektedir. Uluslararası ilişkiler, lojistik ve blockchain konusunda yayınlanmış bir çok makale, gazete yazısı ve TV programı bulunmaktadır.

Akreditasyon istiyorum